home

Is het vakantiehuis nog vrij en wat kost het?

Aanvullende informatie over boekingen. Toeristische informatie

                 

Het vakantiehuis


 

  De eeuwenoude boerderij, met zijn muren "en Pièrre" bestond oorspronkelijk uit 2 woonhuizen. Een van de huizen is als gite ingericht en biedt alle privacy.  Hier is ruim plaats voor 4 personen.

  Originele details vindt u in de gite terug. Zo is er een origineel balkenplafond, een zeer imposante schouw waar een kachel in is ingeplaatst voor de koudere seizoenen en er is een originele tegelvloer in de keuken.

  De woning heeft een ruime woonkamer met een comfortabele zithoek en een eettafel. Er is een aparte keuken, een badkamer met douche en een apart toilet. 

 

Woonkamer vakantiehuis

 

Keuken vakantiehuis

 

De achterzijde van de gite is op het zuidoosten gericht, heerlijk voor een ontbijt in het ochtendzonnetje.  Ook aan de voorzijde beschikt de gite over een ruim terras, waar volop van de middag- en avondzon genoten kan worden.

 

terras vakantiehuis

 De gite heeft comfortabele bedden voor een goede nachtrust.  Er is een 2-persoons bed en er zijn twee 1-persoons bedden.  Op verzoek hebben wij ook een kinderbedje beschikbaar.  

Ervaar het echte nachtelijke duister en de schitterende sterrenhemel. Ontdek wat nachtelijke stilte is die soms alleen wordt verstoord door een schreeuw van een uil.

 

Goede bedden om te slapen

Zitje op de mezzanine

 

 

Slaapkamer met 2 1-persoons bedden